V torek, 12. decembra 2017 ob 20. uri vabljeni v Kulturni hram Ignacija Borštnika v Cerkljah na predpremiero komedije Čakalnica, v kateri vas bosta zabavala Janez Hočevar Rifle in Lado Bizovičar.

Odbita fantazijska komedija za dva resnična zvezdnika! Pripravite se na napet večer, poln presenečenj in smeha, ki si ga boste zapomnili do konca svojega življenja - in še dlje!

Rifle in Lado se znajdeta na koncu tunela, v čakalnici za odhod v onostranstvo. V Čakalnici čas ni več dimenzija, ni novinarjev in medijev, socialnih omrežij, telefonov in televizije. Dobrodošli v svet po smrti, v katerem sta naša junaka prisiljena razgaliti svoji komedijantski duši. Priče smo soočenju dveh generacij, dveh karier in dveh med seboj skrivnostno povezanih osebnosti. Na odru se o tako smrtno resnih stvareh še nikoli ni govorilo tako drzno in za crknit smešno.

Smrtno resna komedija iz ust dveh mojstrov humorja, ki nikakor ne počivata v miru. Vstopnice so na voljo po 17 EUR na mojekarte.si.

igrata: Janez Hočevar Rifle in Lado Bizovičar • režija: Uroš Fürst in Dejan Batoćanin • scenografija: Urša Vidic • produkcija: SiTi Teater BTC in Kreker