Občina Cerklje na Gorenjskem
Trg Davorina Jenka 13, 4207 Cerklje na Gorenjskem

Otroška gledališka predstava Čarobna mineštra

Neža S. 391
Termini
12.01.2019 ob 10.00
Zavod zabavno je vabi na otroško gledališko predtavo z naslovom Čarobna mineštra, ki bo v soboto, 12. januarja 2019 ob 10. uri v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika v Cerkljah.

Pika je zelo žalostna in jezna, čisto vse ji gre narobe. V njeni shrambi je nered, vse ji pada iz rok, ne najde stvari, ki jih išče … Prepričana je, da ima smolo, ker ima samo 5 pik. Če bi jih imela vsaj šest, bi bila srečna. Nato pa se v njeni kuhinji skrivnostno prikaže Maestro Mineštrone, ki pravi, da kuha »srečne makarone«. Piki želi pomagati, vendar ji ne more, saj je Maestro neviden za vse tiste, ki so nesrečni. Tako njegove vragolije vidijo le otroci, Pika pa ne razume, zakaj se smejijo, ko pa v njeni kuhinji ni nikogar. Maestro pozna recept za mineštro dobre volje, vendar potrebuje otroke, ki Piki pomagajo pri sestavinah. Zelo težko je natisniti čarobno olivno olje za tolažbo, če nisi srečen in nimaš nikogar, ki bi ga pobožal po rami in popolnoma nemogoče je »nahecati« česen za hec, če si tako slabe volje kot Pika, zato vse to zanjo naredijo otroci. Kako bo otrokom uspelo, boste videli v predstavi, zaenkrat vam izdamo samo to, da boste vsi dobili skodelico mineštre za domov. 

Predstava je dolga 35 minut in primerna za otroke od 3. leta starosti dalje. Vstopnice so na voljo na 040 366 366 ali na info@otroske-predstave.si.

Dogodki v občini

Dogodki v regiji

Piškotki
Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.
Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov.
Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo.
Za več informacij si preberite Pravilnik o piškotkih.
Ali se strinjate, da spletno mesto uporabi te piškotke?