Občina Cerklje na Gorenjskem
Trg Davorina Jenka 13, 4207 Cerklje na Gorenjskem

Predstava gledališkega abonmaja: Tako ti je, mala

Neža S. 161
Termini
24.10.2019 ob 20.00

Zavod Smejmo se vabi na gledališko predstavo z naslovom Tako ti je mala, v četrtek, 24. oktobra 2019 ob 20. uri v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika v Cerkljah. 

Stand-up muzikal z enkratno dramsko in filmsko igralko Tanjo Ribič, v katerem boste začutili bogate izkušnje njene 30-letne kariere in drznost, ki si jo lahko privošči le nekdo, ki je že toliko let uspešen na sceni.
Tako ti je, mala je prvi slovenski ženski stand up muzikal. V njem boste izvedeli vse o drznih Zasavkah, samovšečnih Balkancih, neuspešnih ljubimcih in o Tanji Ribič. Do solz se boste nasmejali njenim imitacijam in iskreni izpovedi, kako je biti poročen z Bosancem in ostati resen. 
Predstava je značilna po hitrih transformacijah in duhovitih iskrenih izpovedih. Tanja spretno prepleta gledališče, glasbo in stand up. Je ena redkih igralk, ki nam v hipu lahko pričara paleto tako ekstremno različnih likov. Premore šalo na svoj račun in prav tako ni prizanesljiva do sonarodnjakov in južnih sosedov.
V vlogi zmedenega basista jo na odru spremlja vrhunski glasbenik Goran Rukavina, ki ga slovenska glasbena smetana pozna predvsem z jazz koncertov. Goran je bil pogost član spremljevalne skupine Oliverja Dragojevića, še vedno pa spremlja številne glasbene legende, med drugim tudi Gibonnija in Sanjo Doležal. Znan je tudi po spontanem, duhovitem in neizmerno šarmantnem performansu, ki ga uprizarja v klubu Slamič. 
Režiser predstave je Branko Đurić - Đuro.

Vstopnice izven abonmaja so na voljo na 051 660 220 ali na abonma@nasmejmo.se.

Dogodki v občini

Dogodki v regiji

Piškotki
Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.
Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov.
Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo.
Za več informacij si preberite Pravilnik o piškotkih.
Ali se strinjate, da spletno mesto uporabi te piškotke?